Top 10 Baby cadeautjes

De Top 10 leukste babycadeaus, gegarandeerd een succesvol cadeau!

Nummer 1

Dit super schattige en zachte konijnen knuffel is de knuffel waar bijna elke baby in Nederland mee rond loopt. De baby’s kunnen het konijn goed vast houden aan zijn lange oren. Veel ouders maken aan de oren van het konijn een speentje vast om mee te slapen, zodat het speentje niet snel kwijt raakt of op de grond valt als de baby in bed ligt en ermee speelt. De knuffel is zo zacht, dat volwassenen stiekem ook gek zijn op de knuffel! Een echte aanrader, het ivoorwitte konijn staat daarom met uitstek op nummer 1!

Dit is een lief konijn!

Nummer 2

Dit is Nijntje, een super leuk zacht knuffeltje. Iedereen kent Nijntje wel van de boekjes en televisie vroeger. Nijntje heeft voor iedereen een soort sentimentele waarde. Naast de bekendheid van Nijntje, is dit knuffeldier gemaakt van corduroy stof, wat zorgt voor een hoog ‘knuffel’ gehalte. Nijntje blijft daarnaast goed staan, is 24 centimeter hoog en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kinderen zijn gek op konijntjes!

Nijntje, lief klein konijntje!

Nummer 3

Dit pakket met zes verschillende rammelaars en bijtringen is zeker weten een topcadeau. Baby’s gaan op ontdekkingstocht door te voelen en dingen in hun mond te stoppen. Dit speelgoed is daar goed geschikt voor. De rammelaars maken verschillende geluiden en er zitten patronen op die steeds anders voelen. Dit cadeau is geschikt vanaf 3 maanden. Het grijpspeelgoed zorgt voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek.

Grijpspeelgoed stimuleert de motoriek!

Nummer 4

Op nummer vier van de top tien babycadeaus staat natuurlijk het knisperboekje. Het knisperboekje is leuk om te geven als kraamcadeau of voor de geboorte van een baby. Wanneer de pasgeboren baby iets ouder is en in de box ligt kan hij of zij genieten van de activiteiten die met het knisperboekje te doen zijn. De baby kan voelen, dingen opentrekken en hoort de verschillende geluiden van het knisperboekje/ activiteitencentrum. Het boekje is gemakkelijk te bevestigen aan de box of aan een campingbedje, hierdoor kan een baby zich goed vermaken. Uiteraard kan het knisperboekje ook gewoon op de grond liggen terwijl de baby op zijn rug of zijn buik ligt.

Activiteiten voor in de box!

Nummer 5

De babygym, een musthave voor baby’s als je het mij vraagt! Met een babygym kan jouw baby op ontdekkingsreis liggend op een heerlijk zacht dik kleedje. In de lucht aan de boog hangen diverse speelattributen. Vaak zijn het leuke dieren, die geluid maken en een spiegel waarin de baby zichzelf kan zien. Voor een baby is een spiegel echt mega interessant, ze worden zich langzaam bewust van zichzelf. Door de activiteiten gym wordt ook de motoriek gestimuleerd. Op het kleed kan de baby zowel op de buik als op de rug liggen en spelen met de speeltjes. Het fijne aan de baby gym van Fisher price is dat je de speeltjes ook los kunt halen, als de baby groter is kan er als nog gespeeld worden met de dieren. Daarnaast is de prijs/ kwaliteit verhouding ook aantrekkelijk.

De babygym, een musthave!

Nummer 6

Een muziekhanger is ontzettend fijn om te hebben, het muziekje kan rustgevend werken. Soms kunnen muziekhangers veiligheid bieden aan babys/ jonge kinderen. Zwangere vrouwen kunnen een liedje vlakbij hun buik met de baby afspelen voor de geboorte. Als de kleintjes daarna het liedje als ritueel horen tijdens het slapen, dan biedt dit structuur, dus veiligheid voor de baby of het jonge kind. Deze muziekhanger speelt het nummer ‘you are my sunshine’ en heeft de vorm van een pinquin, dus leuk om te zien!

Trek maar aan dit touwtje!

Nummer 7

Nummer zeven van de beste babycadeaus is de muziekmobiel. Deze muziekmobiel kan zowel met als zonder muziek draaien, dat is fijn, want soms zit papa of mama niet op de geluiden te wachten. Wat betreft de muziek is deze muziekmobiel ook anders dan andere. Er zitten namelijk drie verschillende nummers op (van onder andere mozart en bach) en de muziek speelt +/- 20 minuten de drie nummers omstebeurt door, dat is fijn want dan hoeft mama of papa niet steeds de mobiel aan te draaien om de muziek af te spelen. Veel baby’s worden rustig van klassieke muziek. Kijk maar eens naar de klassieke muziek afspeellijst voor baby’s op youtube, het staat er vol mee. Naast de muziek heeft deze muziekmobiel kleurrijke dieren, die voor de baby’s opvallen ongeveer vanaf de 3e maand beginnen de baby’s bewust om zich heen te kijken. Vaak trekken opvallende kleuren de aandacht.

Klassieke muziek heeft een rustgevend effect op baby’s!

Nummer 8

Het baby ontdekkingsboekje staat op nummer 8 van de top tien leukste baby cadeaus. Het ontdekkingsboekje heeft verschillende bladzijde met dieren. De ene pagina knispert, de andere maakt geluid en de pagina’s hebben mooie plaatjes. Baby’s vinden het fantastisch om dit te ontdekken!

Ga op ontdekkingsreis met dit pluche boekje!

Nummer 9

Ook in bad willen de kleintjes wel eens wat doen. Dit boekje voor in bad biedt veel vertier. Het boekje is geschikt voor in het water en met Dikkie Dik (oranje poes) scoor je altijd wel punten, de kleintjes zijn gek op poezen. Bij het water boekje ontvang je ook twee kleine badspeeltjes, dikkie dik en een badeend.

Spelen in bad met dikkie dik & badeend.

Nummer 10

Op nummer tien van de leukste baby cadeaus staat de houten activiteiten box. Baby’s moeten nog veel ontdekken, dit doen ze door te voelen, te kijken en door te luisteren naar geluiden. De houten activiteiten box is geschikt voor baby’s vanaf 10 maanden. De babys voelen aan het tandwiel, kijken in de spiegel en de vormen, kleuren en de dieren zijn erg interessant om te ontdekken. Ook kun je de activiteiten box goed gebruiken om de kleuren en namen van de dieren aan jonge kinderen te leren. Je staat er van versteld hoe lang de kleintjes zich kunnen vermaken met de activiteiten box.

Op ontdekkingsreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top